nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko čaj ZLATA ROZGA

6,00 24,90 

Sestavine: 100 % eko zlata rozga – Solidago virgaurea

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Zlata rozga se uporablja za zmanjšanje bolečin in oteklin (vnetij) ter zaustavitev mišičnih krčev. Deluje kot diuretik – poveča pretok urina. Uporablja se pri protinu, bolečinah v sklepih (revmatizem), artritisu, ekcemu in drugih kožnih boleznih. Kapljice se uporabljajo tudi za zdravljenje latentnih tuberkuloznih okužb, sladkorne bolezni, povečanih jeter in hemoroidov. Učinkovito delujejo tudi pri notranjih krvavitvah, senenem nahodu, astmi ter povečani prostati.

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5797783/

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12467138 – (zavira rast tumorjev na prostati)

Dodatne informacije

Količina

,

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 2 jušni žlici oz. 2 velika ščepca zelišč poparimo z 1 l vrele vode, pokrijemo in počakamo 10 - 15 min, precedimo in pijemo 3 x na dan pred obrokom hrane. Količina čaja je primerna za ljudi s telesno težo med 60 in 90 kg. V kolikor imate manj kot 60 kg, lahko količino prepolovite na 0,5 l čaja na dan.

Title

Go to Top