nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko olje OGNJIČ – 100 ml

20,70 

Sestavine: eko oljčno olje, eko ognjič

Olea europaea, Calendula officinalis

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko olje ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Ognjič deluje protivnetno in je koristen pri odpravljanju težav, kot so izpuščaji, alergije, ekcemi in dermatitis. Pomaga tudi pri oteklinah in rdečici, ki nastane kot posledica mišičnih krčev, mišičnih poškodb ali zvinov. Pomaga preprečevati in sproščati mišične krče.

Ognjič pospešuje celjenje ran, ki se počasi celijo, razjed na koži ter hemoroidov. Pripomore k rednemu menstrualnemu ciklusu ter blaži menstrualne bolečine. Eterična olja v ognjiču imajo močne protimikrobne in protivirusne učinke, še posebej, če jim dodamo sončnično olje. Učinkovita so v boju proti  patogenom, simptomom kandide in celo proti sevom bakterij, ki so odporne na antibiotike. Ognjič deluje adstrigentno, kar pomaga v boju proti bakterijam v ustni votlini.

Zaradi protivnetnih učinkov lahko pomaga v boju proti raku in pri posledicah terapij za zdravljenje raka, kot sta kemoterapija in obsevanje. Ognjič aktivira limfocite, ki se borijo proti tujkom in nalezljivim vsiljivcem.

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30289008

Dodatne informacije

Količina

Uporaba

Title

Go to Top