nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko kapljice VRTNICA – 100 ml

90,00 

Eko kapljice Vrtnica

Sestavine:

• eko domače žganje 40 vol. % alkohola

• eko vrtnica – Rosa

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Vrtnica pomirja um in srce ter uskladi naše telo in duha, tako da nas popelje v stanje harmonije. Pomaga nam, kadar smo hiperaktivni, duševno obremenjeni, kadar nosimo težo žalosti, razočaranje, ob sindromu zlomljenega srca, apatije in čustvenih travm. Tolaži nemirna srca in spodbuja čustveno ravnovesje. Kapljice imajo vlažilni učinek, zato spodbujajo naravno hlajenje pregretih ali celo vnetih organov in večji nivo energije Jin v telesu. Koža se navlaži in ohladi odznotraj, kar ji daje naravni sijaj in mladostni videz. V prebavnem sistemu pomaga obnoviti zdravo črevesno floro in podpira pravilno delovanje imunskega sistema. Razbremeni notranji pritisk v jetrih, ki nastane kot posledica stresnih situacij. Odpravlja hormonska nihanja in čustvena neskladja, ter odvaja strupe. Ugodno vpliva na reproduktivni sistem. Okrepi gonilno moč, tako da uskladi delovanje žlez z notranjim izločanjem. Tako moškim kot ženskam povečuje reproduktivno funkcijo. Na duhovnem nivoju vrtnica razneži in odpira srce, umiri um ter krepi naravni spomin. Povezuje in gradi mostove med srcem in razumom, med nami in drugimi, med notranjim in zunanjim svetom. To nam daje priložnost, da odstranimo travme iz preteklosti in postanemo odprti za sladkosti uživanja na vseh področjih življenja.

Dodatne informacije

Količina

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 20 kapljic v 0,5 dl vode ali mlačnega čaja, 3 x dan pred obrokom. Odmerek je primeren za ljudi s telesno težo med 50 in 80 kg. Pri manjši ali večji telesni teži se odmerek zmanjša ali poveča za 5 kapljic na vsakih 10 kg.

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Title

Go to Top