nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko kapljice OGNJIČ – 100 ml

24,00 

Eko kapljice Ognjič

Sestavine:

• eko domače žganje 40 vol. % alkohola

• eko ognjič – Calendula officinalis

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Kapljice ognjiča delujejo protivnetno in so koristne pri odpravljanju težav, kot so izpuščaji, alergije, ekcemi in dermatitis. Pomagajo tudi pri oteklinah in rdečici, ki nastane kot posledica mišičnih krčev, mišičnih poškodb ali zvinov. Pomagajo preprečevati in sproščati mišične krče. Ognjič pospešuje celjenje ran, ki se počasi celijo, razjed na koži ter hemoroidov. Pripomore k rednemu menstrualnemu ciklusu ter blaži menstrualne bolečine. Eterična olja v ognjiču imajo močne protimikrobne in protivirusne učinke, še posebej, če jim dodamo sončnično olje. Učinkovita so v boju proti  patogenom, simptomom kandide in celo proti sevom bakterij, ki so odporne na antibiotike. Ognjič deluje adstrigentno, kar pomaga v boju proti bakterijam v ustni votlini. Zaradi protivnetnih učinkov lahko pomaga v boju proti raku in pri posledicah terapij za zdravljenje raka, kot sta kemoterapija in obsevanje. Ognjič aktivira limfocite, ki se borijo proti tujkom in nalezljivim vsiljivcem.

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30289008

Dodatne informacije

Količina

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 20 kapljic v 0,5 dl vode ali mlačnega čaja, 3 x dan pred obrokom. Odmerek je primeren za ljudi s telesno težo med 50 in 80 kg. Pri manjši ali večji telesni teži se odmerek zmanjša ali poveča za 5 kapljic na vsakih 10 kg.

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Title

Go to Top