nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko kapljice KORIANDER cilantro – 100 ml

45,00 

Eko kapljice Koriander cilantro

Sestavine:

• eko domače žganje 40 vol. % alkohola

• eko koriander cilantro – Coriandrum sativum

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

V naših tkivih se skozi leta naberejo zaloge arzena, kadmija, aluminija, svinca in živega srebra, to pa lahko vodi do bolezni srca, hormonskega neravnovesja, nevroloških motenj, neplodnosti itd. Koriander pomaga pri odstranitvi teh kovin iz telesa tako da jih veže nase in s tem odstrani iz tkiv, kar olajša njihovo odstranitev iz telesa. Zaradi močnih antioksidativnih učinkov ščiti telo pred oksidativnim stresom. Omogoča mirno spanje in pomirja živce. Pomaga znižati raven sladkorja v krvi in izboljšuje splošno počutje. Pomaga tudi pri raztapljanju holesterola, ki se je nabral v arterijah. Z vzpostavitvijo zdravega alkalnega okolja v telesu pomaga odstraniti nezdrave bakterije v sečilih. Že tisoče let se po vsem svetu uporablja za preprečevanje napihnjenosti, lajšanje prebavnih težav, zgage in želodčnih krčev. Izboljša učinkovitost prebave, saj poveča izločanje prebavnih encimov za presnovo hrane. Telo najprej razstrupi, potem pa ga ščiti pred okužbami in toksini. S svojimi naravnimi antibakterijskimi lastnostmi ščiti pred nalezljivimi boleznimi, omili zastrupitve s hrano, drisko, salmonelo, kolero in listerijo. Z uravnavanjem endokrinih žlez in hormonov podpira zdrav menstrualni ciklus, menstrualne bolečine in krči pa popolnoma izginejo. Blaži nevrodegenerativne bolezni kot Alzheimerjeva in Parkinsonova bolezen. Koriander je naravni antihistaminik, ki pomaga umiriti odziv imunskega sistema pred alergeni.

Dodatne informacije

Količina

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 20 kapljic v 0,5 dl vode ali mlačnega čaja, 3 x dan pred obrokom. Odmerek je primeren za ljudi s telesno težo med 50 in 80 kg. Pri manjši ali večji telesni teži se odmerek zmanjša ali poveča za 5 kapljic na vsakih 10 kg.

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Title

Go to Top