nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko jabolčni kis z zelišči HILDEGARDA H6

24,00 54,00 

Eko kapljice Hildegarda H6 | Eko jabolčni kis z zelišči

Sestavine:

• eko jabolčni kis

• 25 % eko potrošnik – Cichorium intybus

• 25 % eko vinska trta – Vitis vinifera

• 20 % eko regrat – Taraxacum officinale

• 15 % eko peteršilj – Petroselinum hortense

• 15 % eko repinec – Arctium lappa

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Jabolčni kis blagodejno deluje na vse organe, saj pomaga vzpostaviti alkalno stanje v telesu. Čisti kri in žile. V črevesje prinaša naravne mikroorganizme, kar skupaj z ostalimi sestavinami uravnovesi črevesno floro. Podpira delovanje jeter in izboljša splošno počutje. Študija je pokazala, da je mikrobiotska raznolikost v ekološkem jabolčnem kisu veliko večja kot v konvencionalnem kisu. To vpliva na kemijsko sestavo in organoleptične lastnosti kisa.

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5105631/

Peteršilj se v ljudski medicini že stoletja uporablja kot razstrupljevalno sredstvo in diuretik z antiseptičnim in protivnetnim delovanjem. Preprečuje vnetja, omili oksidativni stres in vplive prostih radikalov. Uporablja se pri anemiji, okužbah mehurja in prebavnih težavah, vključno s sindromom razdražljivega črevesja. Pomaga odpraviti ledvične kamne, slab zadah, artritis, napenjanje, edeme, pline, refluks, zaprtje in težave s kožo. Okrepi imunski sistem.

Potrošnik omili vpliv prostih radikalov in s tem zmanjšuje toksičnost jeter. Listi vinske trte so polni snovi, ki delujejo antioksidativno in protimikrobno. Bogati so s kalcijem in magnezijem, ki sta bistvena elementa za zdravje kosti, mišic in živčevja.

Dodatne informacije

Količina

,

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 2 jušni žlici v 0,5 dl vode ali mlačnega čaja, 3 x na dan pred obrokom. Odmerek je primeren za ljudi s telesno težo med 50 in 80 kg. Pri manjši ali večji telesni teži se odmerek zmanjša ali poveča za 5 kapljic na vsakih 10 kg.

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Title

Go to Top