nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main

Eko kapljice ČRNA DETELJA – 100 ml

24,00 

Eko kapljice Črna detelja

Sestavine: 

• eko domače žganje 40 vol. % alkohola

• eko črna detelja – Trifolium pratense

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Eko kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Pri naročilu do 60 € je strošek dostave 4,00 €,
pri naročilu nad 60 € je dostava brezplačna.

Opis

Kapljice črne detelje zmanjšujejo simptome menopavze. V menopavzi začne količina estrogena naglo upadati, kar povzroča vročinske valove, težave s spanjem, pridobivanje telesne teže, izgubo kostne mase (osteoporozo), srčno-žilne bolezni in vnetje sklepov. Izoflavonoidi iz črne detelje pozitivno vplivajo na zmanjševanje naštetih simptomov.

Črna detelja pomaga izboljšati zdravje arterij, zmanjšuje tveganja za aterosklerozo (otrdelost in odebelitev žil), poveča pretok krvi, uravnava visok holesterol in pomaga preprečevati bolezni srca in ožilja ter osteoporozo.

Vir raziskav: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28160855

Dodatne informacije

Količina

Uporaba

Priporočljiva uporaba: 20 kapljic v 0,5 dl vode ali mlačnega čaja, 3 x dan pred obrokom. Odmerek je primeren za ljudi s telesno težo med 50 in 80 kg. Pri manjši ali večji telesni teži se odmerek zmanjša ali poveča za 5 kapljic na vsakih 10 kg.

Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.

Title

Go to Top