nasmeh-narave-logo-main
nasmeh-narave-logo-main
 • Katera zelišča potrebujete za ponovno vzpostavitev ravnotežja v vašem telesu in uskladitev pretoka življenjske energije? Strokovna analiza pisave pokaže vaše talente in neskladja energij v telesu, ki so odvisne od prevladujočih čustev. Vsako čustvo je vezano na določeno žlezo z notranjim izločanjem (npr. jeza vpliva na jetra in žolč). Izračunamo stopnjo psihične obremenitve, ki se kaže v določenih bolezenskih simptomih. Talenti kličejo po ustvarjanju. Kadar ustvarjate, se vam sprožijo drugačni hormoni, kot takrat ko ste zdolgočaseni in delate kot robot vsakdanja rutinska dela. Ustvarjanje je temelj notranjega miru, sreče in posledično dobrega počutja in zdravja. Vsako zdravilno zelišče vsebuje določene energije in snovi, ki lahko ob pravilni kombinaciji znatno pripomore k uskladitvi energij in presnovi hranil v vašem telesu. Tudi vsakodnevni vnos hrane, pijače, prehranskih dodatkov in zdravil zelo vpliva na vaše počutje in zdravstveno stanje. Nekatera zdravilna zelišča niso združljiva z določenimi zdravili. Zdravilne rastline – kot prehransko dopolnilo – so lahko v obliki čaja, hidrolata, olja, kapljic oz. tinkture, paste oz. mazila. Predlagamo tudi določen jedilnik, kadar bi le-ta pomembno vplival na celotni protokol. Imamo dolgoletne izkušnje pri izbiri pravih rastlin in nešteto povratnih informacij uporabnikov, ki so s kombinacijo prehrane, prehranskih dopolnil in zeliščnih pripravkov znova vzpostavili ravnovesje v telesu. Da bi skupaj našli idealno kombinacijo za vas, bomo upoštevali vse podatke iz obrazcev, ki jih boste izpolnili in nam jih poslali. Po pregledu obrazcev, vam bomo poslali protokol, ki je najbolj primeren za vas glede na vse navedene dejavnike. Pregled pisave in jedilnika skupaj z unikatno izdelanim protokolom stane 60 EUR. Ta znesek vam v celoti odštejemo pri nakupu naših izdelkov. Magdalena Metelko, grafologinja C.M.H.A. (Certified Master Handwriting Analyst)
 • Eko hidrolat VRTNICA

  12,60 27,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat vrtnice Rosa, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat SMILJ

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat smilja Helichrysum italicum, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat ROŽENKRAVT

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat roženkravta Pelargonium radens, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat SIVKA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sivke Lavandula angustifolia, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat LAVANDIN – SIVKA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat lavandina (sivke) Lavandula x intermedia, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat KAMILICA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat kamilice Matricaria chamomilla, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat ŠIPEK

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat šipka Rosa canina, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat MELISA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat melise Melissa officinalis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat POPROVA META

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat poprove mete Mentha piperita, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat BEZEG CVET

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat bezgovih cvetov Sambucus nigra, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat KORIANDER

  15,00 27,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat cvetočega koriandra Coriandrum sativum, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat SLADKI PELIN (za kopel)

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sladkega pelina Artemisia annua, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.
 • Eko hidrolat PRAVA LAKOTA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat prave lakote Galium verum, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat ROŽMARIN

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat rožmarina Rosmarinus officinalis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat ŽAJBELJ

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat žajblja Salvia officinalis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat LOVOR

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat lovorja Laurus nobilis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat BRIN

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat brina Juniperus communis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat BOR

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat bora Pinus sylvestris, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat KOPRIVA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat koprive Urtica dioica, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat BREZA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat breze Betula pendula, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat ČISTEC

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat čistca Betonica officinalis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat PRESLICA

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat njivske preslice Equisetum arvense, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat RMAN

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat rmana Achillea millefolium, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat REGRAT

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat regrata Taraxacum officinale, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat – hidrolat divjega origana (dobre misli) Origanum vulgare, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat OGNJIČ

  10,80 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat – hidrolat ognjiča Calendula officinalis, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.  
 • Eko hidrolat SMREKA

  10,80 24,00 
  Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat – hidrolat smrekovih vršičkov Picea abies, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Eko hidrolat ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Eko hidrolat BZZZ

  12,00 24,00 
  Sestavine: 100 % ekološki čisti destilat - hidrolat sivke, poprove mete, roženkravta, sladkega pelina Lavandula angustifolia, Mentha piperita, Pelargonium radens, Artemisia annua, Aqua PROTI KOMARJEM IN INSEKTOM. Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Sestavine: eko timijan, eko žajbelj, eko origano, eko sladki pelin, eko lovor, eko sivka, eko poprova meta, eko ameriški slamnik, voda Thymus vulgaris, Salvia officinalis, Origanum vulgare, Artemisia annua, Laurus nobilis, Lavandula angustifolia, Mentha piperita, Echinacea purpurea, Aqua PRŠILO ZA VNETO GRLO IN SINUSE. Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Sestavine: eko cvetoči koriander, eko domače žganje 40 vol. % alkohola, voda Coriandrum sativum, Alcohol, Aqua ZA NOTRANJO IN ZUNANJO UPORABO. Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.
 • Sestavine: eko gabez, eko domače žganje 40 vol. % alkohola, voda Symphytum tuberosum, Alcohol, Aqua Za dodatna pojasnila o izdelku nas kontaktirajte.
 • Out of stock
  Komplet vsebuje: • Eko hidrolat VRTNICA - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat vrtnice Rosa, Aqua • Eko pasta VRTNICA - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko vrtnica, eko čebelji vosek Olea europaea, Rosa, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SMILJ - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat smilja Helichrysum italicum, Aqua • Eko pasta SMILJ - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko smilj, eko čebelji vosek Olea europaea, Helichrysum italicum, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat ROŽENKRAVT - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat  - hidrolat roženkravta Pelargonium radens, Aqua • Eko pasta ROŽENKRAVT - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko roženkravt, eko čebelji vosek Olea europaea, Pelargonium radens, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SIVKA - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sivke Lavandula angustifolia, Aqua • Eko pasta SIVKA - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko sivka, eko čebelji vosek Olea europaea, Lavandula angustifolia, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat KAMILICA - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat  - hidrolat kamilice Matricaria chamomilla, Aqua • Eko pasta KAMILICA - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko kamilica, eko čebelji vosek Olea europaea, Matricaria chamomilla, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat KORIANDER - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat  - hidrolat cvetočega koriandra Coriandrum sativum, Aqua • Eko pasta KORIANDER - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko koriander, eko čebelji vosek Olea europaea, Coriandrum sativum, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SLADKI PELIN - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sladkega pelina Artemisia annua, Aqua • Eko pasta SLADKI PELIN - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko sladki pelin, eko čebelji vosek Olea europaea, Artemisia annua, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat PRAVA LAKOTA - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat prave lakote Galium verum, Aqua • Eko pasta PRAVA LAKOTA - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko prava lakota, eko čebelji vosek Olea europaea, Galium verum, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat BRIN - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat brina - 100 ml Juniperus communis, Aqua • Eko pasta BRIN & BOR - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko brin, eko bor, eko čebelji vosek Olea europaea, Juniperus communis, Pinus sylvestris, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat BRIN - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat brina Juniperus communis, Aqua • Eko pasta LET'S DANCE - 120 ml Sestavine: eko sončnično olje, eko oljčno olje, eko sivka, eko poprova meta, eko žajbelj, eko kamilica, eko brin, eko rožmarin, eko čebelji vosek Helianthus annuus, Olea europaea, Lavandula angustifolia, Mentha piperita, Salvia officinalis, Matricaria chamomilla, Juniperus communis, Rosmarinus officinalis, Cera alba
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat BOR - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat bora Pinus sylvestris, Aqua • Eko pasta SMREKA - 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko smreka, eko čebelji vosek Olea europaea, Picea abies, Cera alba
 • Out of stock
  Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SIVKA – 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sivke Lavandula angustifolia, Aqua • Eko pasta SIVKA – 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko sivka, eko čebelji vosek Olea europaea, Lavandula angustifolia, Cera alba • Eko milo SIVKA – 90 g Sestava: eko oljčno olje*, eko kokosovo olje*, eko sončnično olje*, glicerin, eko eterično olje sivke, sivkini cvetovi. *umiljene maščobe INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerate, Aqua, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Angustifolia Flower, Linalool, Geraniol, d-Limonene Proizvaja: Andreja Cepuš, Klenovo 9, 3270 Laško
 • Out of stock
  Komplet vsebuje: • Eko hidrolat KAMILICA – 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat kamilice Matricaria chamomilla, Aqua • Eko pasta KAMILICA – 50 ml Sestavine: eko oljčno olje, eko kamilica, eko čebelji vosek Olea europaea, Matricaria chamomilla, Cera alba • Eko milo ZA NAJMLAJŠE – 90 g Sestava: eko oljčno olje*, eko kokosovo olje*, glicerin, eko čebelji vosek. *umiljene maščobe INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Beeswax Proizvaja: Andreja Cepuš, Klenovo 9, 3270 Laško
 • Out of stock
  Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SIVKA – 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat sivke Lavandula angustifolia, Aqua • Eko olje & hidrolat GOOD NIGHT BEAUTIFUL – 100 ml Sestavine: eko sončnično olje, eko sivka, eko roženkravt, eko kamilica, eko plavica, eko smetlika, voda Helianthus annuus, Lavandula angustifolia, Pelargonium radens, Matricaria chamomilla, Centaurea cyanus, Euphrasia minima, Aqua • Eko milo SIVKA – 90 g Sestava: eko oljčno olje*, eko kokosovo olje*, eko sončnično olje*, glicerin, eko eterično olje sivke, sivkini cvetovi. *umiljene maščobe INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerate, Aqua, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Angustifolia Flower, Linalool, Geraniol, d-Limonene Proizvaja: Andreja Cepuš, Klenovo 9, 3270 Laško
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat SMILJ – 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat smilja Helichrysum italicum, Aqua • Eko olje ŠIPEK – 30 ml Sestavine: eko sončnično olje, eko šipek, eko olje šipka Helianthus annuus, Rosa canina
 • Komplet vsebuje: • Eko hidrolat ŠIPEK - 100 ml Sestavine: 100 % čisti ekološki destilat - hidrolat šipka Rosa canina, Aqua • Eko olje FLOWER POWER ACE - 30 ml Sestavine: eko sončnično olje, eko šipek, eko bezeg, eko kamilica, eko roženkravt, eko koriander, eko brogovita, eko korenje Helianthus annuus, Rosa canina, Sambucus nigra, Matricaria chamomilla, Pelargonium radens, Coriandrum sativum, Viburnum opulus, Daucus carota

Title

Go to Top